Vi giver gerne et uforpligtende tilbud
Husk vi er aldrig længere væk end det nærmeste ”rør”

Tlf. 54 85 99 59

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​historie

​Efter 15 års erfaring indenfor smede- og vvs branchen samt veloverstået eksamen som aut. gas- vand- og sanitetsmester, startede Jørn Randahl Hansen enkeltmandsfirmaet Jørn´s Smedie & VVS den 1. april 1987 på adressen Grønsundsvej 69 i Nykøbing F.


Det blev dog kun en kort periode som enkeltmandsfirma. Allerede samme år havde en stor ordretilgang gjort det nødvendigt med ansættelse af 2 svende.

Servicering af Ok oliefyrskunder på Falster og Østlolland var i en årrække fra oktober 1987 også en af de ting Jørn´s Smedie og VVS beskæftigede sig med. Siden hen er virksomheden støt og roligt vokset. 

I 1989 overtog Jørn Hansen goodwill m.m. efter Carl Møllers Eftf. v/Svend Hansen, der efter 40 års virke inden for faget ønskede at gå på pension. Jørn havde i perioden fra 1983 – 1987 været ansat hos Svend Hansen og var således godt kendt af Svend Hansens kundekreds.

Den 1. april 1994 var flyttedag for Jørn´s Smedie & VVS. Lokalerne på Grønsundsvej var blevet for trange og firmaet flyttede til lokaler i Neckelmannsgade 1 – samme lokaler som tidligere var blevet brugt af Carl Møllers Eftf. v/Svend Hansen.

I år 2001 blev Jørn´s Smedie & VVS omdannet til anpartsselskab med Jørn Randahl Hansen som eneejer og således skete der også en mindre ændring af firmanavnet, der herefter officielt kom til at hedde Jørn´s Smedie & VVS ApS – i daglig tale dog stadig for det meste Jørn´s Smedie & VVS. År 2001 blev ligeledes året hvor der for alvor igen kom gang i oliefyrsservice, idet firmaet overtog servicering af oliefyrskunder for Statoil på Falster og store dele af Lolland med udvidelse til hele Lolland-Falster i 2002 samt Bogø og Møn i 2007.

Jørn´s Smedie & VVS ApS har i dag adresse på Aalborgvej 5 i Nykøbing F., hvor firmaet har fået store og lyse lokaler med masser af udenomsplads. Aalborgvej 5 har været firmaets nye adresse siden den 1. februar 2005. 

​Opkøb af firmaer er det også blevet til.

Den 1. maj 2008 overtog Jørns´s Smedie & VVS  Jørn´s Varmeservice i Nysted. Med overtagelsen blev Jørn´s Smedie & VVS udvidet med 4 mand - 3 blikkenslagere og 1 vvs/oliefyrsmontør. Sidste skud på stammen skete med overtagelsen af Stubberup Smedie- & Maskinværksted den 1. juni 2009, hvor firmaets ansatte gennem mange år, ligeledes valgte at følge med til Jørn´s Smedie & VVS.

Ved fyringssæsonnens start den 1. oktober 2010 overtog vi Statoils oliefyrskunder, som vi hidtil havde serviceret, nu blot med den forskel, at det blev os der fakturerede kunderne direkte.

I år 2011 blev firmaet også autoriseret kloakmester, idet overmontør Morten Olsen afsluttede kloakmesteruddannelsen og fik sin autorisation.

Jørn's Smedie & VVS

Aalborgvej 5
4800 Nykøbing F

Telefon: 54 85 99 59

CVR: 10156068

 

Vi arbejder på hele Lolland Falster, Bogø og Møn